Η Ελλάδα διαθέτει πλέον μια εδραιωμένη θέση στην παγκόσμια τουριστική αγορά και αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς, διαθέτοντας μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Με 16.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής, πάνω από 6.000 νησιά και νησίδες, διάσπαρτα σε Αιγαίο και Ιόνιο Πέλαγος, πολλά εκ των οποίων είναι διάσημα παγκοσμίως, η χώρα μας αποτελεί έναν μικρό παράδεισο για κάθε τουρίστα.

Όμως, η Ελλάδα δεν είναι μόνο «Ήλιος και Θάλασσα».

Από τη μία, η μοναδική φυσική ομορφιά, η πλούσια πολιτισμική κληρονομιά, η γεωγραφική ποικιλομορφία και το ήπιο κλίμα, και από την άλλη η υψηλή πλέον ποιότητα και πιστοποίηση των καταλυμάτων, η βελτίωση των υποδομών μεταφοράς, μέσα από την αναβάθμιση των περιφερειακών αεροδρομίων, λιμένων, μαρίνων και του οδικού δικτύου, καθώς και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, καθιστούν τη χώρα μας έναν ιδιαίτερα ελκυστικό τουριστικό προορισμό.

Ακόμα και στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, ο τουρισμός στη χώρα μας, αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης, με ολοένα αυξανόμενο αριθμό αφίξεων.

Πολύ σημαντικός παράγοντας, είναι επίσης το γεγονός ότι η Ελλάδα αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όπως επίσης και το χαμηλό κόστος διαμονής σε σχέση με το επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

προτεινομενοι παροχοι