Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα Τουρισμού Υγείας στις 18 Ιανουαρίου 2020 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Τουρισμού Υγείας, αποτελεί το θεσμικό όργανο, που αποκλειστικό στόχο έχει, να προβάλει διεθνώς, τα μεγάλα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Ελλάδα, στην προσφορά τόσο υπηρεσιών υγείας όσο και Τουρισμού.

Αξιοποιώντας την παράδοση και την γνώση των Ελλήνων ειδικών και επιστημόνων, από την εποχή ακόμα του Ιπποκράτη, πατέρα της σύγχρονης Ιατρικής παγκοσμίως, οι σημερινοί Έλληνες γιατροί και όλοι οι επιστήμονες υγείας, αποδεικνύουν καθημερινά την αποτελεσματικότητα και το πολύ υψηλό επίπεδο γνώσης τους, σε διάφορους τομείς που αφορούν στην υγεία και την ποιότητα ζωής.

Και όλα αυτά, σε ένα μοναδικό φυσικό και ανθρώπινο περιβάλλον, όπου αξίες όπως η φιλοξενία, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, η αλληλεγγύη αλλά και το κόστος, αντιμετωπίζονται σαν μέρος της μακροχρόνιας ελληνικής παράδοσης και φιλοσοφίας.

Οι τομείς, στους οποίους εστιάζουμε, είναι εκείνοι που είμαστε υπεύθυνα πεπεισμένοι, ότι υποδομές και επιστημονικό προσωπικό, σας εγγυώνται την απόλυτη ανταπόκριση στις προσδοκίες σας και μάλιστα μακράν πέραν αυτών.

Οι μονάδες υγείας και τα κέντρα ευεξίας, είναι με απόλυτα αντικειμενικά κριτήρια, από τα πλέον αξιόπιστα διεθνώς, ενώ το κόστος των υπηρεσιών τους, είναι το μικρότερο δυνατό, σε σχέση με το επίπεδο της ποιότητας που προσφέρουν.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Τουρισμού Υγείας, άλλωστε, θα είναι πάντα δίπλα σας, για να υποστηρίζει τις ανάγκες και την εκπλήρωση των προσδοκιών σας, στον μέγιστο βαθμό.

Για την τουριστική και πολιτιστική Ελλάδα, νομίζουμε, ότι δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω απ’ αυτά που ήδη γνωρίζετε.

Απλά άλλη μια υπεύθυνη υπόσχεση, απ’ εμάς, ότι ο συνδυασμός παροχών υγείας και τουριστικής εμπειρίας στην Ελλάδα, θα μείνει ανεξίτηλη στο σώμα, το πνεύμα και τις αισθήσεις σας για πολλά χρόνια στη ζωής σας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Οι τομείς του τουρισμού υγείας