Καλώς ήρθατε σ’ έναν κόσμο ομορφιάς και αναζωογόνησης, στον κόσμο του GB Spa, του πολυβραβευμένου spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Στους χώρους του, οι ρυθμοί της καθημερινότητας επιβραδύνονται, το σώμα αφήνεται στα έμπειρα χέρια των ανθρώπων που γνωρίζουν την τέχνη της επιστημονικής φροντίδας και περιποίησης.

Στους σοφά σχεδιασμένους χώρους του GB Spa ο επισκέπτης ηρεμεί από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και αφήνεται στη φροντίδα των έμπειρων ειδικών.

Πολύτιμες θεραπείες ομορφιάς για το σώμα και το πρόσωπο, για τον άντρα και τη γυναίκα, για το ζευγάρι, για ανθρώπους με υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις. Εξίσου πολύτιμα προϊόντα ομορφιάς με φυσικά συστατικά, καλύπτουν τις ανάγκες για καθαριότητα, ενυδάτωση, αντιγήρανση, αναδόμηση, αναζωογόνηση.

Στο επίκεντρο του spa, το νερό. Καθαρό, ευεργετικό, πολύτιμο συστατικό ζωής, δεσπόζει στην κεντρική κλειστή πισίνα του GB Spa προσκαλώντας τον επισκέπτη  να ενεργοποιήσει σώμα και πνεύμα για να περάσει σ’ έναν από τους χώρους αναζωογόνησης, με σάουνα, μασάζ νερού, thermal suites και χαμάμ.

Περιμετρικά τα δωμάτια περιποίησης. Μικροί παράδεισοι ομορφιάς διαμορφωμένοι κατάλληλα για να χαλαρώσουν τις αισθήσεις και να επιτρέψουν στον ειδικό να εφαρμόσει τη θεραπεία που ακουμπά στις ανάγκες του επισκέπτη. Τα επιδέξια και έμπειρα χέρια των ειδικών ξεδιπλώνουν τα μυστικά της τέχνης τους, στο πρόσωπο και στο σώμα. Από μισή ώρα έως και προγράμματα ολόκληρης ημέρας, με ενδιάμεσα σνακ στον αίθριο χώρο του GB Spa, οι προτεινόμενες περιποιήσεις προσφέρουν μια αποκαλυπτική εμπειρία φροντίδας, αναγέννησης και αποκατάστασης ακόμη και στον πιο μυημένο επισκέπτη.

Στους χώρους του, το γυμναστήριο του ξενοδοχείου, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και πολυτελείς ανέσεις, για μεγάλη ποικιλία αερόβιων ασκήσεων αλλά και με αντιστάσεις για ενδυνάμωση.

Ένα βήμα από την κύρια είσοδο του GB Spa, βρίσκεται το GB Spa Hair Salon, ένα κομμωτήριο που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του στο επίπεδο που αρμόζει στο «Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία».

Επικοινωνία

[icon image=”fa-map-marker”] Πλατεία Συντάγματος, 10564 Αθήνα

[icon image=”fa-phone”] +30 210 33 30 799

[icon image=”fa-desktop”] gbspa.gr

[icon image=”fa-at”] spa.gb@luxurycollection.com